Alicja Borsiak-Śleszyńska jest z wykształcenia magistrem sztuki oraz arteterapeutką. Z zamiłowania kucharz a ostatnimi czasy kucharz wyspecjalizowany w gotowaniu i pieczeniu potraw bez glutenu, odkąd jej mąż (Jacek) z konieczności zdrowotnych zmuszony został przejść na dietę bezglutenową.
Napisz wiadomość do Projektodawcy2384 PLN z 11000 PLN
38 Wspierający
Zakończony Cel nie został osiągnięty
Model finansowania: "wszystko albo nic". Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania do 21.09.2014.
Model finansowania: "wszystko albo nic"
Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania do 21.09.2014 18:06
Świetny pomysł! Oby jeszcze więcej takich projektów!
Wiadomo, że każdy kocha słodkości, ale niektórzy nie mogą sobie pozwolić na rozkoszowanie się ciastami, deserami...
Sam pomysł na własnoręczne pisanie przepisu i ozdabianie go rysunkami - strzał w dziesiątkę!
Polecam wspieranie projektu, to wsparcie również świadomego, lepszego odżywiania. Pojęcie "sztuka kulinarna" w tym wypadku jest jak najbardziej adekwatne, Autorka zmienia w "sztukę smaku" każdy kęs. Książka powstała bowiem z miłości do ludzi a jakość proponowanych przepisów przerasta wszelkie znane mi przepisy bezglutenowe (na diecie takiej jestem od ponad 20 lat). To ogromna nisza na rynku, warto ją wspierać i dzielić się tą wiedzą ze światem.
Serdecznie zapraszam do wspierania projektu... znam Autorów i wiem, że to nie jest zbiór przepisów zebranych z netu
To są autorskie przepisy, słodkości przygotowane na ich podstawie kilkakrotnie próbowałem... efekt za każdym razem był powalający