Dołącz do naszej społeczności!

Ładowanie strony

O projektodawcy

Jacek Śleszyński

Jacek Śleszyński

Olsztyn

Alicja Borsiak-Śleszyńska jest z wykształcenia magistrem sztuki oraz arteterapeutką. Z zamiłowania kucharz a ostatnimi czasy kucharz wyspecjalizowany w gotowaniu i pieczeniu potraw bez glutenu, odkąd jej mąż (Jacek) z konieczności zdrowotnych zmuszony został przejść na dietę bezglutenową.

Napisz wiadomość do Projektodawcy

2384 PLN z 11000 PLN

38 Wspierający

Zakończony Cel nie został osiągnięty

Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania (model "wszystko albo nic") do 21.09.2014 18:06

Z miłości do słodkości

Dodano: 20.09.2014, 13:05
  KlaudiiiaM
KlaudiiiaM
Świetny pomysł! Oby jeszcze więcej takich projektów!
Wiadomo, że każdy kocha słodkości, ale niektórzy nie mogą sobie pozwolić na rozkoszowanie się ciastami, deserami...
Sam pomysł na własnoręczne pisanie przepisu i ozdabianie go rysunkami - strzał w dziesiątkę!
Dodano: 22.08.2014, 14:59
Marcia
Marcia
Polecam wspieranie projektu, to wsparcie również świadomego, lepszego odżywiania. Pojęcie "sztuka kulinarna" w tym wypadku jest jak najbardziej adekwatne, Autorka zmienia w "sztukę smaku" każdy kęs. Książka powstała bowiem z miłości do ludzi a jakość proponowanych przepisów przerasta wszelkie znane mi przepisy bezglutenowe (na diecie takiej jestem od ponad 20 lat). To ogromna nisza na rynku, warto ją wspierać i dzielić się tą wiedzą ze światem.
Dodano: 07.08.2014, 23:06
  frytek83
frytek83
Serdecznie zapraszam do wspierania projektu... znam Autorów i wiem, że to nie jest zbiór przepisów zebranych z netu
To są autorskie przepisy, słodkości przygotowane na ich podstawie kilkakrotnie próbowałem... efekt za każdym razem był powalający