Mieszkam w Toskanii. Uczę jogi. Pracuję jako freelance w sektorze kulinarnym. Fotografuję i piszę przepisy. Podróżuje kamperem w poszukiwaniu ciekawych miejsc. Interesuję się żywnością i jej wpływem na zdrowie. Moja debiutancka powieść Uwertura ukazała się dwa latat temu i piszę kolejną. Mam mnóstwo pomysłów i staram się je realizować wbrew przeciwnościom. Chcę napisać przewodnik po kulinarnej Toskanii. Doradzić gdzie zjeść dobrze i nie przepłacić, których miejsc unikać, co nowego spróbować, gdzie wybrać się na śniadanie, a gdzie na kolację. Mam zamiar robić mnóstwo zdjęć i zamieścić użyteczne porady. Zapraszam Was do współudziału. Pozdrawiam!
Napisz wiadomość do Projektodawcy623 PLN z 35000 PLN
14 Wspierający
Zakończony Cel nie został osiągnięty
Model finansowania: "wszystko albo nic". Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania do 17.05.2019.
Model finansowania: "wszystko albo nic"
Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania do 17.05.2019 22:10
Wsparł także 47 innych projektów
Wsparł także 2 innych projektów
Wsparł także 11 innych projektów
Wsparł także 24 innych projektów