Miło Cię widzieć!

Ładowanie strony

O projektodawcy

Adrianna Rozbicka

Adrianna Rozbicka

Florencja

Mieszkam w Toskanii. Uczę jogi. Pracuję jako freelance w sektorze kulinarnym. Fotografuję i piszę przepisy. Podróżuje kamperem w poszukiwaniu ciekawych miejsc. Interesuję się żywnością i jej wpływem na zdrowie. Moja debiutancka powieść Uwertura ukazała się dwa latat temu i piszę kolejną. Mam mnóstwo pomysłów i staram się je realizować wbrew przeciwnościom. Chcę napisać przewodnik po kulinarnej Toskanii. Doradzić gdzie zjeść dobrze i nie przepłacić, których miejsc unikać, co nowego spróbować, gdzie wybrać się na śniadanie, a gdzie na kolację. Mam zamiar robić mnóstwo zdjęć i zamieścić użyteczne porady. Zapraszam Was do współudziału. Pozdrawiam!

Napisz wiadomość do Projektodawcy

623 PLN z 35000 PLN

14 Wspierający

Zakończony Cel nie został osiągnięty

Model finansowania: "wszystko albo nic". Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania do 17.05.2019.

Alternatywny przewodnik kulinarny po Toskanii.

RSS

2 dzień! Pierwsza wpłata od nieznajomego! Dodano 03.04.2019, godz. 23:52

Dziękuję Wam dziś za wsparcie. Wielu z Was przeprasza, ale nie może pomóc. Rozumiem. Dziękuję jednakowo. Na innych nadal czekam. Dzis miła niespodzianka. Wpłata od Pawła Witora Delichera, znajomego z FB, którego nie znam osobiście. Jemu i Asi. R dedykuje te zdjęcia. Do jutra!

 

 

 

Pierwsze wpłaty! Jesteście najlepsi! Dodano 02.04.2019, godz. 22:55

Chciałam podziękować pierwszym osobom, które z miejsca odpowiedziały na mój apel. Jesteście prawdziwymi przyjaciółmi. Jesteście najlepsi! Dziękuję.

Dołączam kilka fotek z ostatnich dni. Pojawiło się nowe, niezwykłe miejsce do opisania.

 

Model finansowania: "wszystko albo nic"

Aby otrzymać środki, projekt musi osiągnąć minimum 100% finansowania do 17.05.2019 22:10